perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu

Jällen se joulu tuli nopeasti vastaan, ensi joulua odotellessa. Joulukuu on vaan niin lyhyt, että se menee niin äkkiä ohitte. Tätä vuotta on enään vaivaiset viisi päivää jäljellä. Tästä vuodesta pitää ottaa nyt vielä ilo irti ennen, kuin alkaa uusi vuosi. Alan nyt sitten kertomaan jouluaatosta miten sen vietin.
Perinteiseen tapaan katselin Veinin kanssa jouluohjelmia puoli kahteen toista asti, sen jälkeen riisipuuro oli keitetty ja menimme syömään. Riisipuuron jälkeen aukasin ystävieni joululahjat ja ne oli aivan ihania, kiitos!  Jatkettiin vielä hetken jouluohjelmien parissa. Tein juustokakkuun kiilteen siinä yhden aikoihin, että se ehti hyytyä ennen kun lähdimme matkaan. Veini tuli vähän auttamaan mua siinä kiilteen kanssa tai se kaatoi sen siihen kakun päälle lopuksi. Kahden aikoihin rupesin laittautumaan, kun lähdimme siinä puoli neljän aikaan Runsoriin. Sitten oli aika koristella juustokakku ja laitoin siihen päälle kookoshiutaleita+anistähtiä. Lähdimme äidin vanhempien luo sitten siinä puoli neljän aikoihin viettämään joulua. 
Kun saavuimme perille, niin pääsimme melkein heti ruokapöytään. Rupesimme syömään siinä puoli viiden aikoihin. Nykyään tykkään enemmän laatikoista mitä ennen, se on kyllä kumma juttu. Riisipuuroa syötiin jälkiruoaksi, oikeesti mä en saa ikinä sitä mantelia! Lahjoja ruvettiin jakamaan siinä kuudern aikoihin. Minun 11-vuotias serkku pukeutui joulupukiksi, koska eihän joulu oo mitään ilman pukkia :-P Kun lahjat oli jaettu, niin kaikki aukasi omat lahjat ja tutki mitä sai. Kahvipöytään menimme illemmalla ja tarjolla oli juustokkakkua, joulutorttua, marjakakkua ja lusikkaleipiä. Leffa laitettiin pyörimään olohuoneeseen kahvittelun jälkeen, joka kesti kolme tuntia, niin kaikki keskitty vain siihen, niin ei ehditty sitten tehdä muuta mitä ollaan yleensä tehty, mutta tää joulu oli nyt vähän erilaisempi. Millainen joulu teillä oli?♥
 Äidin vanhemmat oli laittanut pihalle sellasia tuli juttuja, niin ne oli aika siistejä. Illemmalla menin vähän kuvailemaan pihalle ja otettiin samalla musta ja Veinistäkin kuva♥.
PS. Mä tein tossa viikon alussa kaksi jouluista videoo, jotka on youtubessa, tänne mä en niitä lisää nytten, mutta voin linkata mun youtube kanavan.
https://www.youtube.com/channel/UCwjqb1aK9NxusK0P1xZLLGA/videos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti