perjantai 2. tammikuuta 2015

Joululahjat + Uusi Vuosi ja outfit pictures

Tänä vuonna sain joululahjaksi arpoja, rahaa, suklaata, vaatteita, baby lipsejä, hajuvesiä, kauneustuotteita ja singstaarin. Ihan kaikista lahjoista en ottanut kuvia, mutta suurimmasta osasta otin kyllä. Kannattaa kattoa "Christmas presents" jos haluaa nähä tarkalleen mitä sain.
Tämän Uuden vuoden vietin tällä kertaa kotona Rakkaan kanssa, juomalla ja raketteja ampuen. Huippu meininki oli jälleen ilmassa. On se vaan niin ihanaa, kun sukulaiset kokontuu keskenään Uuden Vuoden kunnaiksi. Mulla oli aivan huippu vuosi 2014! Tästä vuodesta tulee toivottavasti vielä parempi, eniten odotan tältä vuodelta One Directionin keikkaa♥ Hyvää Uutta Vuotta 2015! :)
Menin ottamaan tän viikon maanantaina pari asukuvaa pihalle, koska pihalla oli aivan ihanat maisemat! Tein kyllä yhden virheen, sillä menin vasta viiden jälkeen, niin pihalla oli siihen aikaan illasta ruvennut vähän hämärtymään. Lumet suli pois täältä Pohjanmaalta Uudeksi Vuodeksi, mutta nyt on jälleen satanut lisää. Ensi viikoksi on luvattu pakkasta ja kouluukin palataan jo keskiviikkona, hui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti