maanantai 1. joulukuuta 2014

Älä herätä mua unesta tai mä en pääse sinne uudestaan

Olen pahoillani, kun tämä postaus tuli nyt joulukuun puolelle, mutta täällä blogissa on ollut nytten hiaman hiljaista, niin mun täytyy tehdä teille nyt siitä syystä hiaman pidempi postaus. Ei ole ollut motivaatiota kirjoittamiseen ja aika on mennyt aivan johonkin muuhun, kun koneen ääressä olemiseen, mutta pidemmittä puheitta mennään mun kuulumisiin. Hankittiin Millan kanssa One Directionin keikalle liput ja saatiin 1 kentälle paikat. keikka on vasta ensi kesänä, joten sitä päivää odotellessa.
Menin millan kanssa elokuviin 20.11 katsomaan Nigtmare 2 ennakkoon. Tämä kyseinen oli mielestäni parempi, kuin Nigtmare 1. Leffan jälkeen saimme Jirin, Miron ja Ainon kanssa ottaa kuvia, sekä myös nimmareita! En voi uskoa oikeen todeksi että näin julkkiksia. Janne ja Tale pitää kyllä vielä nähdä ;)

Veini tuli meille mun synttäri päivänäni, sekä antoi mulle lahjan ja se lahja oli niin ihana, koska oon kauan odottanut et saisin The Key hajuveden ja hän osti mulle vielä sen 100ml ♥
20.11 menimme veinin kanssa mun synttäreiden kunniaksi ensin subiin syömään ja sen jälkeen katsomaan Nälkäpeli -Matkijanärhi osa 1. Suosittelen elokuvaa teille, jos olette nähneet kaikki muutkin nälkäpelit.
Lauantai oli aivan huppu päivä. Juhlin mun synttäreitä T, L, J ja Veinin kanssa. Aivan huippu porukka oli kasassa ja juomaa riitti kaikille! Pelasimme juomapeliä jotain 5 kierrosta ainakin, niin sen jälkeen porukka rupesikin lähtemään pelistä jo pois, mutta huippu ilta oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti