perjantai 5. joulukuuta 2014

#112 Viikko 48 kuulumiset

Viime viikko alkoi mukavin merkein, sillä koulukuvat saapui kerranki ajoissa ja tänä vuonna kuvat onnistui  ihan hyvin. Tilasin vielä lisäksi sellasen nallen, missä on mun ja Veinin kuva, koska otettettiin yteiskuva meistä myös, kun siihen oli mahdollisuus. Se nalle ei ollut kyllä mikään halpa, mutta ei voi mitään, ei tollasia tuu muuten tilattua.
Koulussa meidän luokka joutui tehdä opettajien pikkujouluihin kaikenlaisia ruokia ja myös teimme muumitalon, siitä tuli aivan mahtava!
 Sukulais synttärit pidin siinä viime viikon torstaina, niin leivoin sillon mokkapaloja, muffinsseja, kinkkupiirakkaa ja jouluisen juustokakun. Millalta sain kivan lahjan, kiitos Milla♥
Perjantaina menin veinlle koulun jälkeen ja  illemmalla suunnattiin lähi kauppaan, sillä päädettiin ostaa pohjat ennen kun lähdetään kaupungin suuntaan. Toni tuli veinille siinä kahdeksan aikaan illalla, niin lähdettiin kaupunkiin sitten siinä yhdeksän aikoihin, kun poikettiin mäkkärin kautta. Suunta oli syömisen jälkeen Fonttaanaan. Meni kymmenen euroa jo siihen, että päästiin sisälle, on se baarissa käyminen kallista puuhaa. Kakilla oli tonttulakit päässä Fonttaanassa, koska viime viikonloppu oli virallinen pikkujoulu ja ihan niinku kaikki olis ollu vähä kalliimpaa, kuin yleensä. Fonttaanassa ei ollut bändiä, niin siellä oli diitsei. Sit loppua kohden iltaan tapahtui aivan ihana asia, sillä Jiri "Mikko Parikka" tuli myös Fonttaanan ja olin niin hämmästynyt ja menin hänelle puhumaan ja pyysin lopuksi häneltä halin♥  Kivaa siellä baarissa oli, mutta kallista se kyllä on!
 Sunnuntaina tuli käytyä joulumarkkinoilla pikasesti botniahallilla, käteeni ei tarttunut kyllä tällä kertaa, kun lakuja ja piparimuotteja. Tein Veinin kanssa burgereita tossa lauantai aamupäivällä ja kylä ne itte tehdyt on kyllä hyviä. Nähdään seuraavaksi jouluisen videon parissa, heippa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti