maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulun tunnelmia

Heippa kaikki ihanat!♥ Hyvää Joulua jokaiselle! Teen tälläisen joulupostauksen ja teen erikseen teille sitte missä esittelen joululahjani. Joulu meni todella mukavasti sukulaisten kanssa. Toivottavasti teilläkin meni hyvin Joulu! Tänä vuonna joulu meni aivan ihanasti, hyvissä merkeissä. Joulu jälleen oli ja meni!

 *Kuvien alle kerron mitä on tapahtumassa.

Jouluna heräsin 09.00, lähes heti menin katsomaan tuttuun tapaan Joulupukin kuumaa linjaa ja muita jouluohjelmia, tottakai ne pitää katsoa ku ne tulevat vain kerran vuodessa. On se vähä noloa katsoa kuumalinjaa, koska olen 17-vuotias, sitä on vaan niin kivaa katsoa. Aamusta sain erilaisia joulusuklaita ja tv:n jouluahjaksi, loput lahjat tuli illalla.
 Siinä 2 aikaan menin ottamaan muutamii jouluisia kuvia pihalle minusta.
Vietettiin Joulu sukulaisten luona, niin lähdettiin Runsoriin päin siinä 3 jälkeen elikkäs äidin kotona. Porukkaa oli ihan tarpeeksi ja seuraa oli, meitä oli kaiken kaikkia 12 henkilöä. Ruvettiin jouluruokaa syömään 16.00. Ruokaa oli aivan likaa tarjolla, mutta todella hyvää!♥ Jälkiruoaksi oli riisipuuroa ja luumukiisseliä.


Meillä ei ole enään noin 3-4 vuoteen käynyt joulupukki, koska minun 11-vuotias serkkuni ei enään usko joulupukkiin. Meillä on kumminkin sellainen perinne että joku pukeutuu haskuuden takia joulupukiksi, tänä vuonna se oli serkkuni, joka on 11-vuotias. Lahjoja ruvettiin aukaisemaan siinä 6 aikaan illalla. Että sitä lahjapaperin määrä oli koko olohuone! Tänä vuonna suosituimmat lahjat olivat minun suvussani: Samsung galaxy S 3 puhelin, Tv, suomihelmet singstar, NHL 14 ja Kahvinkeitin. Sukulaisistani/perheestäni en tänne valitettavasti lisäile kuvia koska ei ole lupaa.
Kun lahjat oli avattu niin seurusteltiin, lahjoja tutkittiin ja katseltiin yms. Sen jälkeen tuli vähän erimielisyyksiä että missä pelataan NHL:ää ja missä lauletaan Singstaaria. Lopputulos oli että "Lauluhuone" oli viarashuoneessa ja olohuoneessa " Peliluola" :-D ! Lauloin Jasminin ja Cecilian kanssa siinä loppuillan/yön, samoin tapahtui NHL:än kanssa :D! Nuoriso meni nukkumaan siinä puoli 4 aikoihin ja vanhemmat 1 jälkkeen.
Toivottavasti pidette jouluisesta postauksesta♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti