sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Can You see me?

En ole hetkeen kirjoitellut minun viikonlopun kuulumisia, niin ajattelin että kerron niistä nytten teille.

5.12.2013 rupesi satamaan kunnolla lunta pihalla, silloin olin ihan innoissani. Enään sitä lunta ei ole pihalla oikeastaan yhtään! Taitaapa tulla musta joulu, itse haluisin että joulu olisi valkea, sillä silloin tulee sitä joulullista tunnelmaakin pihalle♥ Tolloin Suvi tuli meille yöksi ja seuraavana päivänä mentiin kuvailemaan pihalle tai lähinnä mentiin ottamaan Suville uutta profiilikuvaa facebookiin.
Mentiin huonoon aikaan pihalle, koska silloin satoi lunta ja lähes kaikki kuvat meni sen takia ihan pilalle, kyllä sieltä pari kuvaa löydettiin julkaisuuden kelpoisena. Laitan ne 2 kuvaa tähän alas.

 Tän viikon perjantai oli vapaa päivä koulusta, niin lähdin Millan kanssa kaupunkiin varhain jo liikkelle ja poikettiin Lyskan kautta, koska halusin mennä tapaamaan ystäviäni Suskia, Minttua ja Eveliinakin piti nähdä, mutta en tiennyt missä se silloin oli. Rewell Centerissä oli jälleen mun ja Millan älyttömät jutut, aina me jotain tyhmää saadaan päähämme, ku me ollaan liikenteessä. Mentiin Rewell Centterin likuportaita värinpäin, nimittän kun ne menivät ylös, niin me päätettiin mennä niillä alas. " Kröhöm" Vihdytettiin Arnoldsin asiakkaita. Videoita en tähän viitti laitttaa. Kun lähdettiin Lukiosta pois, niin menentiin Subwayihin syömään♥

14.12.2013

Tuli vietettyä pitkästä aikaan Jasminin luona lauantai tai olin siellä yötä. Ihan aluksi oltiin meillä paljussa jälleen, oltiin viime viikonloppunakin. Itse tykkään paljuilla on se vaan niin ihanaa ja rentouttavaa. Olen ollut oikeastaan joka viikonlopun paljussa♥ Paljuilun jälkeen lähdettiin kuvailemaan pihalle ja sen jälkeen ei tehty mitään erikoisempaa Jasminilla mitä tähän pitäisi infota. Mukavissa merkeissä meni viikonloppu.

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa mäki haluun paljun! :) mistä sä noi kuoret oot hankkinu? :D

  VastaaPoista
 2. toi sun banneri on tosi hieno<33 Saat auttaa muakin tekeen sellasen kun tullaan vaasaan, ja teille:DD
  no okeii joo ei tartte:DD

  VastaaPoista
 3. Suski: Sun pitää joskus tulla jos haluat :)! Tilasin nuo kuoret Ebaysta:-)

  Janika: Voi kiitos:3 tein ensimmäistä kertaa bannerin :D Kyllä mä voin auttaa, jos haluat!(:

  VastaaPoista