sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukalenteri, luukku 14 ja 15

Tämä joulukalenteri on nyt vähän lopahtanut, koska en ole tehnyt kaikkia luukkuja, pahoittelen. En ole keksinyt aihetta ja kerennyt. Nyt teen tästä numerosta ihan loppuun asti, lupaan!
Hui kuinka nopeata tämä joulukuu on mennyt, nyt on jo 15 päivä joulukuuta, enään 9 päivä jouluaattoon, jihuu♥ Sitä päivää varmasti kaikki odottavat. Yksi vaivainen viikko enään koulua, niin alkaa joululoma♥

Luukku 14
Tässä luukussa muistellaan viime joulusia tunnelmia. Laitan 2012 joulun kuvia. En laita jouluaatosta kuvia, mutta muistellaan jouluisia kuvia♥Luukku 15
Viime vuonna Salatut elämät leffa nigtmare -Painajainen merellä ensi-ilta oli 5 joulukuuta 2012.
Tämä kyseinen elokuva on jännityselokuva, sitä sanottiin NS. " Kauhuelokuvaksi" vaikkei minun mielestäni se ei ollut kauhu. Elokuvan pääosassa nähtiin Sara Säkkinen " Peppi Puolakka"

Juonesta kerron lyhyesti:

Peppi Puolakka lähtee häämatka laivaristeilylle aviomiehensä Sergei Kuulan ja ystäviensä kanssa. Laivaristeilyllä he tapaavat vanhoja tuttuja/ystäviä. Pepin vanhat ystävät rupeavat muistelemaan pepin menneisyyden ikäviä asioita. mm. Tobias Nylundi ja Peppi salakuljetti huumeita Tallinnasta ja Pepin ja Sampon menneisyys. Koko laivaristeilyn on järjetsäny Tessa ja Sampo heille, koska he halusi kostaa Pepille ja hänen ystävilleen.

  • Itse kävin katsomassa Nigtmare - Painajainen merellä 7.12.2012

Tästä elokuvasta tehdään jatko-osa, ainakin olen kuullut niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti