sunnuntai 22. joulukuuta 2013

#60 School, Halloween and Birthday

Olen todella pahoillani ihanat lukijat että tämä postaus on myöhässä yli kuukauden! Anteeksi. Sain kummin kin aikaan tän teille nyt väsättyä.

                                   Koulu??

Koulussa ei ole mitään ihmeempää taphatunut mitä pitäisi tähän infota muuta, kun että kokeita riittää iha riittävästi. Onneksi alkaoi joululoma, niin kokeita ei ole vähään aikaan. Ammattikoulussa arviot on 1-3. Itse olen saanut 2 vaan, paitsi yhden 3 ja silloin olin aivan yllättynyt kun sain sen. Viimeinen koe oli tän vuoden aikan 16.12.2013, siihen kokeeseen oli varattu aikaa 3 tuntia, mutta sain sen tehtyä noin 1½-2 tunnissa.


                                 Halloween??

Halloweenin vietin Millan luona 2.-3-12.2013. Ennemmin en ole pitänyt Halloweenn juhlia tai mittään, mutta nytten vietettiin Millan kannsa Halloween juhlat, Noran kin olisi pitänyt tulla, mutta se oli kipeä silloin. Päästiin koulusta tolloin siinä yhden aikoihin, sen jälkeen lähdettii kohti kaupunkia ja ostettiin siellä kaiken mahollista Halloween koristeita yms. Millalle lähdin kotoa siinä 6 aikoihin? Millan luona illemmalla leivottiin muffinit ja kakku täytettiin. Seuraavana päivänä juhlittiin meidän "Halloween juhlia" iltapäivällä koristeltiin muffinit ja kakut, sekä tehtiin lisäksi vielä suolaista. Myöhään illalla sitten herkuteltiin meidän tekemiä herkkuja ja vietettiin Halloweeniä, katsottiin elokuva. Harmi puoli oli se että Milla tuli kipeäksi lauantai illalla, niin Millalle ei sitten maistunut oikeastaan mikään, paitsi suolainen :-(                                   Synttärit??

Pidin sukulais synttärini 14.11.2013. En pitänyt enään mitään kavereille tai mitään vastaavampia. Oikea päiväni oli, kun täytin 17-vuotta 19.11. Hui, kuinka tää aika menee ku olen jo 17-vuotias :O Noin vuoden päästä täysi-ikäinen, en osaa edes kuvitella, ei mennä nytten asioiden edelle. Sain lahjaksi oikeastaan vaan rahaa, paitsi kummeilta vaatteita. Synttärirahani menivät sitten Tampereella hyvään käyttöön shoppailuun. Muutama kaveri toi mulle synttärilahjan, vaikka en pitänyt synttäreitä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti