torstai 30. toukokuuta 2013

Tässä kö se nytten oli?

Kerron nytten tässä postauksessa minkälainen on ollut tämä viikko koulussa, vaikka onhan vielä pari päivää jäljellä.

27.5.13 Maanantai: Ei olla oikeen mitään muuta tehty kun oltu konella, pelailtu lautapelejä, katsottu leffoja ja vietetty tunteja pihalla.

28.5.13 Tiistai: Samalla lailla oli myös tiistai päivä, mutta päästiin poikkeuksellisesti jo 12!

29.5.13 Keskiviikko: Mentiin luntoretkelle Svedjenhaminaan, hirveissä tuskassa kävelin sen polun sinne perille saakka, ku lähes koko ajan hyttyset oli mun syötävänä.

30.5.13 Torstai: Tänään oli semmoinen pajapäivä ja minä menin siivouspajaan, mutta ei siellä pahemmin kyllä siivottu vaan leivottiin. Sitten siinä 11.30 myytiin meidän tekemiä leivoksia mm. myynnissä oli pizzaa, mehu/kahvia, pannukakkua, vohveleita, hodareita, rahkapiirrasta ja mokkapaloja. Oli semmoinen liikennevalopäivä se toimi näin: pitää pukeutua Punaiseksi jos seurustelet, keltaiseksi jos on säätöä ja vihreäksi jos olet sinkku. Loppu päivästä oli vielä pesismatsi kasit vastaan ysit ja ysit vei voiton wuhuu!

31.5.13 Perjantai: Mennään katsomaan K-12 komedia Hangover 3 ja sen jälkeen Rax:siin syömään!

1.6.13 Lauantai: Kevätjuhla kulttuuritalon auditoriossa, paitsi minun kohdalleni ne on kyllä päättäjäiset!

Tämän viikon aikana olen lukenut Demiä, kirjoittanut päiväkirjaani muistoja, kulkenut luonnossa, pitänyt hauskaa ystävien kanssa, käynyt kaupungissa, ajellut skootterilla, leiponut köksässä, mennyt vastaan isoveljeäni lentokentälle ja kävellyt viimeisen kerran pilotin ovista pois.

Näin äkkiä se yhdeksän vuotta vaan meni, en vieläkään käsitä että alkaa jo kesäloma ja en enään mene pilottiin takasin, mutta näin se vaan on! Pitää jatkaa elämässä eteenpäin. Tämän yhdeksän vuoden aikana olen saanut todella hyviä ystäviä, muistoja löytyy paljon, ollut mukavassa koulussa ja näin se peruskoulu on hyvä lopettaa Goodbye Piltotti^^Ei kommentteja:

Lähetä kommentti