maanantai 27. toukokuuta 2013

Helsinki & VallanvaihtoKerron ensin Helsingin matkasta ja lopuksi sitten Vallanvaihdosta. Luokkaretki päivä oli 8.5.13. Tässä on nytten muutamia kuvia, kerron jotain aina kuvien jälkeen. Mä laitan siksi vaan vähän kuvia Helsingin matkasta, koska en oikeen saa, ja mulla näitä kuvia olisi paljon mutta pidän ne nyt vaan itselläni, valitan.

Aamulla bussin piti lähteä puoli 6 koulun pihasta, mutta kuski oli myöhässä puolituntia, niin päästiin lähtemään sit 6 aikoihin, mutta silti oltiin jo Helsingissä 5 vaille 11, ja aikataulu oli että bussin pitäisi olla 11 Helsingissä. Bussi matkalla osa yritti nukkua, osa kuunteli musiikkia, ja joku huudatti musiikkia lähes kokoajan :D

Ihan aluksi kun päästiin Helsingiin, niin mentiin Heurekaan ja siellä päästiin katsomaan Body Worlds näyttely, mielestäni se oli ihan mielenkiintoinen, kierreltiin sitä ystävien kanssa puolituntia, muut kiersi sen jo noin vartissa :D Sen jälkeen mentiin kokeilemaan kaikenlaisia laitteita, ajattelin että olisin mennyt pyöräilyyn joka oli niinkun katossa, mutta en sitten viittinyt, Suski ja Eve meni siihen, mutta minä ja Minttu jätettiin se välistä :D

Yhden aikaan suunnaattiin kohti Helsinkiä ja tehtiin semmoinen kiartoajelu... Minun mielstäni  Helsingi on todella iso kaupunki...! Se oli vasta minun toinen kerta kun käyn Helsingissä. Kaikki oli paljon suurempaa, paitsi tiet, ne olivat todella ahtaat. Kiarto ajelussa näimme sataman, Tuomiokirkon ja Pihlajakadun ja Bussi jätti meidät sitten Kiasman eteen ja siitä kaikki sitten lähti minne itse halusi, ja samaan paikkaan piti tulla puoli 6.


Ihan aluksi mentiin kuvailemaan lähistöä. Kävästiin kattomassa kaikki ukkellit yms. Eduskuntatalo, vaikka ei se nyt mikään erikoinen ollut, mutta tulipahan käytyä. Tässä ei ole nyt minun kavereistani kuvia vaikka niitä otettiin kyllä paljon, mutta en nyt laita niitä tänne.Kuvailun jälkeen suunnattiin syömään, koska kaikilla oli hirveä nälkä, mentiin syömään Kiinalaiseen ravintolaan. Meillä kesti etsiä se koko ruoka paikka puoltuntia ei huhuhuh... Helsinki on niin iso kaupunki että se oli vaikea etsiä, ainakin meille? :D Kysyttiin tarjoilijalta että " saaataisiko lasten ruokallista"? " no ei, se on tarkoitettu vaan lapsille" Voi luoja... Ku ne aikuisten ruokalistojen ruoat maksoivat niin paljon niin oltaisi mielellään halutta lasten ruokalista, mutta ei niin ei sitten. Päädyttiin sitten kaikki ottamaan Pizzaa, minä otin Mintun kanssa puoliksi Pizzan ja Susanna otti Eveliinan kanssa puoliksi pizan, niin sitten se meni näin parhaiten.

Syömisen jälkeen lähdettiin kiertämään Formuurin Kauppa keskustaa. Kaikki onneksi löysivät jotain, että se oli iso! Siis siinä oli vain 4 kerrosta, silti se oli meille 4 ihmiselle liian hankalaa, miksi näin? Kierrettiin yli monta kertaa ympyrää siellä, mentiin lähes aina väärästä suunnasta., mutta kyllä me sitten onneksi löydettiin kaikki kaupat missä haluttiin käydä. Hyvä niin oli.

Bussi lähti Kiasman edestä puoli 6 aikoihin. Hyi kauhistus kun se bussi oli aivan kuuma, huoh! Kaikki olivat ihan väsyneitä ja poikkeja kun päästiin bussiin. Kuski laittoi Suomen pelin tulemaan radiosta, niin kaikki heräsivät siinä vaiheessa henkiin! Suomen peli alkoi hyvin, mutta loppua kohti niin suomi hävisi.

Tämä Luokkaretki meni aivan mahtavasti ja oli tosi mukavaa ja hauska, tästä luokkaretkestä jää todella paljon muistoja. Tämän parhaan porukan kanssa ei enään tulee mitään luokkaretkiä, koska tämä oli viimeinen luokkarerki ysiluokalla ja ollaan oltu jo yhdeksän vuotta, ja nytkö se jo loppuu? :O 

                              Vallanvaihto

Vallanvaihto tapahtui 10.5.13. Kaksi ensimmäistä tuntia oli normaalisti, mutta kolmannella tunnilla käytiin tanssi läpi ennen tanssiaisia. Neljännellä tunnila laittauduttiin yms. Viidennellä tunnilla se sitten alkoi, ensimmäiseksi oli kikapoo seuraavaksi oli tango sitten letkajenkka ja siinä oli musiikkina Cheek -Puhelinlangat laulaa, ja tytöilllä oli vielä siinä räppi osuus ja ihan viimeisenä oli vielä kaksi valssia, ensin oman parin kanssa ja toisessa piti hakea yleisöstä joku. Lopuksi kaseille oli mukavia leikkejä vielä luvassa mm. nakkipunnerrus, pyykkipoikaleikki, ilmapallon puhkaisu, halus leikki ja kaikista parhain elikkäs rypsiöljyn juominen :D Kasit saivat jäädä siivoilemaan ja ysit pääsivät kakkukahveille.

                        
Minä, Susanna, Eveliina & Minttu, ootte ihania ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti