tiistai 14. toukokuuta 2013

#39 Kuulumiset, vappu, ostoket ja YstävätAluksi tähän alkuun kerron hirveät pahoitteluni, kun en ole oikeen kerinnyt tulla tänne blogiin kirjoitteleen syynä on ollut yleensä ottaen koulu ja kun piuha on ollut hukassa, niin nää postaukset olisi jäänyt aika tylsäksi jos ei ole kuvia! Vappu kuvia nyt tähän alkuun (ENJOY)!:)
Simaa!30.4 oli Biologian koe ja saadaan tietää biologian kokeen numerot huomenna, yeah, vihdoin!
Biologian kirja on jo loppunut, niin bilsaa ei enää opiskella mutta me tehdään tällä hetkellä Maantiedossa ryhmätöitä ja mun ryhmään kuuluu minä ja 2 poikaa että tosi kiva, mut huommenna se työ pitää saada valmiiksi ja palauttaa se Akelle, mun ryhmä tekee Lounais-Suomesta. Ake toi Virosta meille karkit hihihii :)<3 Kemiasta jokaisen ryhmän piti tehdä omat muistiinpanot ja sit ne pitä palauttaa opettajalla, mä toimin mun ryhmässä kirjurina :D

Mukava lukea kokeisiin, kun voi samalla vähän napsia karkkia :P
Suvi Oli meillä yötä 10.4 ja meillä oli tosi kivaa ja käytiin Runsorissa eli mun Mummun ja Muffan luona kylässä. Lähettiin sieltä joskus 10 jälkeen ja käytiin ABC:n kautta:) Sit lauantaina oltiin yhen pojan kanssa Hiatalahdessa, ei siitä sitten sen enempää :D Lauantaina oltiin Sannin kanssa illemmalla ja Sunnuntaina oli äitien päivä ensin käytiin syömässä ruoka isän vanhempien luona ja sit myöhemmin mentiin äidin vanhempien luo kahville. Siellä oli vaikka kuinka monta eri shorttia pöydässä että.
Olet ihana raksu

ABC:n wc :D!

Voin nyt  vähän luetella mitä olen viimä aikoina ostanut: Ipodiin kuoret, ripsivärin, argento 925 uuden maskotin, hupparin, kynsilakan ja bikinit ja vähän vielä kuvia niistä.

Ipodin kuoret: Prisma 10e

Ipodin kuoret takaa!

Minimani noin 15e

Mansikka maskotti 25e

H&M 19.95e

Cubus: 2.50e

Seppällä: yhteensä 15.90e

Aken tuoma Viron karkki :)

2 kommenttia:

  1. Mitäköhän varten mä repesin tolle ABC-kuvalle...? xD

    VastaaPoista
  2. Jaa a, vaikee sanoa, ehkä se oli vaan niin hassu kuva xD

    VastaaPoista