maanantai 5. elokuuta 2013

#48 kahden viikon kuulumiset

Heips! Kerron nyt että mitä olen puuhaillut kahden viikon aikana. Laitan tähän postaukseen kokokohdat kahdesta viikosta!

- Yökyläilyä
Jasmin tuli meille yöksi illalla siinä 22.00. Menimme pihalle noin yhdentoista aikaan illalla & Suvikin oli meidän kaa hetken, pihalla ajeltiin suvin uudella jopalla, juteltiin ja otettiin pikkasen kuvii yms. Meille tultiin sit takasin siinä 00.00. Sen jälkeen juteltiin, naurettiin, oltiin koneella, kuuneltiin musaa, olimme puhelimilla & syötiin yöpalaa siten että vanhempani heräsivät meidän nauruumme & meinattiin katsoa Hobitti leffa. Nukkuun mentiin siinä viiden aikoihin & Jasmin lähti sit meiltä siinä kahden aikoihin päivällä.


26.-28.7.2013
Kävin uimassa 3 päivää peräkkäin isovanhempien uima-altaassa Perjantaista-Sunnuntaihin, ah kesä♥!
Perjantaina otin ihan iisisti vaan, minä vain, uin, otin aurinkoa, lakkasin kynnet, katselin uusi päivää & olin vaan 


 
-Kuvailua 


            31.7.2013, Powerpark
Lähdin serrkkuni Cecilian kanssa Powerparkkiin keskiviikkona, myös mukaan tuli hänen poikaystävä & Cecilian pikkuveli Miika, joka on myös minun serkkuni. Lähdimme siinä puoli 12 aikaan. Hyvin meillä oli aikaa vaikka lähdettiin aika myöhään liikenteeseen. Kameraani en ottanut mukaani, niin kuvia ei ole. Kävimme kaikissa mahdollisissa laitteissa & paras laite on Dragon Tower elikkäs se 75m korkeinen pudotus, ihan kivalla vauhdilla se sieltä tuli alas, itse kävin siinä neljä kertaa. Uusi laite oli Powerparkkiin tullut ja se oli vesilaite eli tukkijoen tyylinen -Kwai River, kastuimme ihan kivasti. Lähdimme siinä kahdeksan aikaan sieltä, kun se meni kiinni. Ihan mahtava päivä oli, kiitos ♥! 
Brain Blasterzseja ostin Powerparkin karkkikaupasta, noita punaisia ei olisi kannattanut ostaa!

-MyDay 2.8.2013
                     
   Aamuni alkoi aamupalalla & kuuntelemalla YleX aamua...

                               Sen jälkeen laitoin kasvoilleni puhdistusgeeliä & huuhtelin sen pois...

                     Sitten rupesin kuuntelemaan Spotifysta musiikkia & olin vaan koneella...
   
                                             Jonka jälkeen meikkasin...

  Kahden aikaan päivällä meille tuli kolme naapuria kyläileen meille muuten vain, niin kävin pikaisesti      hakemassa kaupasta jotain pientä...
 - Illemmalla katsoin uusi päivän & olin vaan koneella.

           
 3.8.2013
Olin Suskin & Even kanssa kaupungissa henggaamassa & kyllä me kaupoissa kin käytiin, itse en ostanut mitään paitsi torilta pallo jätsikin. Käveltiin siellä sun täällä kaupungia. Kyseltiin kuulumisia yms. Oi että oli ihana nähdä Susanna & Eveliina pitkästä aikaan♥! 

Hui koulu alkaa pian & arki palaa minun elämääni & normi rytmi palaa ennalleen! En haluaisi edäs kuulla sanaa koulu, kun en haluaisi vielä mennä kouluun^^ 12.8.2013 minulla alkaa koulu! Itse ostin viime viikolla koulutarvikkeita vihkoja yms. Kirjoja en vielä ole voinut, koska saan vasta koulussa tiätää mitkä kirjat pitää ostaa. Nauttikaa viimeisistänne lomapäivistä, sillä sen jälkeen on rankka lukukausi edessä.

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja parenpi tää ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 2. kiitos!(: Piti vähä muuttaa erinlaiseksi:)

  VastaaPoista
 3. Tää on nyt oikeestaan parempi ulkoasu kun se edellinen kun teksti näkyy selkeemmin:D mä en tajua miks mulle ei oo tullu ilmotuksia et sulta on tullu uusia postauksia :( pitää vissii taas vähä säätää tän bloggerin kaa:) Mut joo o, hyviä postauksia ja ihania kuvia :D

  VastaaPoista
 4. Minustakin tämä on parempi ulkoasu & voi kiitos! :) Aika ihme, kun oot kumminki mun lukijana :o Teeppäs niin :D

  VastaaPoista