maanantai 26. elokuuta 2013

#50 Paluu opiskeluun & Kavereita

http://www.youtube.com/watch?v=81Ejyr-ddgw

Tässä on viärähtänyt jo noin kaksi viikkoa koulua! Ihan uudessa koulussa ja tietenkin aivan uudet ihmiset & opettajat. Uusia kavereita oon saanu. Minun luokallani on 21 oppilasta ja luokka on MMKO13A. Uusin luokkalaisiin oli todella helppo tutustua, rupesimme vaan juttelemaan toisillemme ja siitä se sitten lähti.
Näitä aineita tulee olemaan: Matikka, Äidinkieli, Ruotsi, Englanti, Fysiikka, Kemia, Terveystieto, Atk ja liikunta, sit on tietenkin nää oman alan aineet ja vallinnaisia saa sitten valita. Ekassa jaksossa noista tavallisista aineista on vain Ruotsia.
Kuvia koulusta:
-Joo yksi päivä koulussa oli pahaa ruokaa, niin otin kaksi vaivasta kasvislihapullaa ja jälkkäriä vaan :P


23.8.2013
Perjantaina mulla, Einillä ja Millalla meni "Pikkasen" kovaa koulussa. Onneksi päästiin jo koulusta yhdeltä, Niin opettajien ei tarvinnut enään kattella meidän kikatusta, naurua & sekoilua. Lähdimme kolmestaan kävelemään heti koulun jälkeen kohti kaupunkia. Siellä se meidän sekoilu jatkui, siis ne meidän älyttömät jutut ja lähes kokoajan me vaan naurettiin toistemme jutuille, sitä meidän hauskuuttaa ei voinut millään vaan lopettaa. Kaupungilla kävimme Halpahallissa, Arnoldssissa, Subways, jätskillä, toisessa kahvilassa ja Cubuksessa. Einin luo me sitten kaupungin jälkeen mentiin, tai meidät vietiin Einille ku se asuu Veikkalassa.
Olimme Einillä noin puol 5 aikoihin. Siellä sitten katseltiin lampaita, silitimme koiraa, syötiin subwayt, olimme vaan, naurettiin jälleen aivan älyttömästi yms & mut ja Milla tultiin hakemaan sitten siinä puoli 7 aikaan. Ihan Best päivä pitkästä aikaan♥ Kuohukeppi... eiku? Vielä kuvia Einiltä♥ mutta kuvien laatu on huono, sillä kuvat on kännykälläni & kuvia on tällä kertaa valitettavasti vain eläimistä. Ei mulla muuta, nähdään ♥! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti