sunnuntai 11. elokuuta 2013

Viimeiset lomakuulumiseni!

Kiittos tosi paljon kun on uusia lukijoita tullut!!<3 Tällä viikolla olen käynyt uimassa, heitänyt frispiigolffia serkkuni kanssa, värjännyt hiukseni, ollut kavereiden kanssa, ajellut skootterilla, ollut Lassin valassa, käynyt ostoksilla, katsonut uusi päivää & nauttinut lomasta. (teen erikseen sitten postauksen isoveljeni valasta)
- Tähän väliin kuvia.

                                          TAITEIDEN YÖ!
8.8.2013
Taiteiden yö oli tän viikon torstaina & sinne menin Suskin ja Even kanssa. Kuvia itse otin vaan kännykälläni, koska en tietenkään ajatellut tarvitsevani kameraa taiteiden yössä. Kävimme katsomassa laskuvarjohyppyjä, tanssiesityksiä, entisen opettajan pianonsoittoa ja laulua & Sturm und dranginia! Ostimme lakuja torilta lähes heti kun päästiin keskustaan. Näimme yllättävän paljon opettajia ja myös tuttuja. Torilla sit nähtiin Henna ja Heidi, niin niille sit mentiin juttelemaan & heidän kanssa sitten oltiin loppu iltaan asti, kunnnes lähdimme taiteiden yöstä pois. Olin kotona siinä about 23.20.


           
-Kiitos Hennalle kuvista! :)

                                       KOULUUN?;((

Huomenna alkaa koulu ja se on jotenkin vaikeeaa ajatella että yhtäkkii pitää mennä taas kouluun, kun nyt on saanu mennä niinku tykkää, ettei oo tarvinnut ajatella pätkääkään koulua! Sitten on aivan uusi koulua, apuva :o! & todellakin tuplasti enemmän oppilaita! Sitten kun jokku meni ammattikouluun & toiset taas lukioon.
- Oikeen hyvää alkavaa koulupäivää jokaiselle♥!

                         

Cubus: 22.90e
Cubus: 19.95e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti