sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

#47 Synttärit, mökkeilyä, yökyläilyitä & ostoksii

Ihan alkuun mun täytyy sanoa hirveät pahoitteluni, kun en ole postaillut yli 3 viikkoon, voi huhuh!
Yritän nyt olla vähä aktiivisempi tän blogin suhteen!
- (Osa kuvista on otettu kännykällä, niin laatu on huonompi sitten, sen kyl huomaa kuvan laadusta sit)!

Sitten itse asiaan eli  minun mummani synttärit oli 28.6.2013, hän täytti 65vuotta, Synttäreille tuli lähi sukulaiset + isovanhempien kavereita & menoa oli kyllä hyvä! Me uimme, hypittiin trampalla, naurettiin, juteltiin, kuunneltiin musaa & jotkut heitti frispiigolffia (minä myös) & yms. Minun serkku Casper jäi meille yöksi, koska häntä ei enään huvittanut mennä kotiin, ku oli niin kivaa synttäreillä. Sitten kuvia vähän tähän alkuun.


                                

                              Mökkielämää  

http://www.youtube.com/watch?v=kmykstiauzY

10.7.2013
Menin mun perheen kannsa mökille eli mun äidin siskon mökille, paitsi isoveljeni ei tullut, koska hän oli armeejassa. Lähdettiin ajelmaan about 11.30. Mökillä sitten paljuiltiin, itse kävin vain kerran uimas meressä, naurettiin, pidettiin hauskaa, pelailtiin Ipadilla, oltiin kännyköillä taino minä & mun serrku lähinnä & oltiin vaan.
Kuvia sitten tähän väliin.                                      Kavereita

9.72013
Olin Jasminin kaa tiistaina & mentiin kuvailemaan kahdelle rannalle & vähä muuallekkin, sen jälkeen mentiin hakemaan pallo jätskit torilta, taino mä ostin torilta ja Jasmin osti Salesta ihan normi jäätelön. Sen jälkeen kun päästiin Sepenkylään takasin, niin mentiin meille vaan olemaan & Jasmin lähti sit kotia meiltä siinä 22.30 jälkeen. Kuvia tuli otettua ihan kivasti, mutta julkaisun kelpoisia ei tullut kun muutamia.
Kuvia seuraavaksi
 13.7.2013
Sanni & Suvi tuli meille yöksi, saatiin kaikki olla ihan rauhassa tai että vanhempani ei tullut ainakaan valittamaan mistään mulle. Sanni tuli illemmalla vasta meille, mut menin Suvin kaa sitä ennen kuvailemaan Hiatasaareen & otettiin me meilläkin vähä kuvia ulkona. Sen jälkeen kävästiin mun isovanhempien luona uimassa & sit mentiin tekemään makaroonilaatikkoa, syötiin sitä sitten ku Sanni tuli meille. Meillä oli todella hauksaa me sekoiltiin, naurettiin, juteltiin & oltiin kännyköillä.

14.7.2013
Menimme heti seuraavana päivä kaikki kolme Suvin luo yöksi, siellä sitten olimme pihalla, tehtiin lättyjä, katottiin TV:tä, katottiin Suvin vauva kuvia & yms. ( oli kyllä kivaa )

16.7.2013
Mentiin kaupungille jälleen kolmestaan eli minä, Sanni ja Suvi. Lähdimme siinä yhden aikaan päivällä. Itse vaan ostin yhden mustan topin ( me kaikki ostettiin samanlaiset topit :D)

17.7.2013
Menin Sannille yöksi, myös Suvikin tuli, Suvi oli menny jo vähä aiemmin kuin minä, mä menin siinä 5 aikoihin. Lähes heti kun pääsin Sannille, niin lähdettiin vuokraamaan makuunista -sisko tahtoisin jäädä elokuva & haettiin myös Prismasta herkkuja. mm. irtokarkkeja & sipsiä. Illalla menimme saunaan & 01.00 menimme kuvailemaan pihalle. Mulla ei ole niistä mitään kuvia, kun ne on Sannin kameralla otettu. Nukkumaan menimme siinä about 4 aikoihin.

Kuvia seuraavaksi Sannilta mitä otin kännykällä :D + mitä otettiin 13.7


                                                  Ostoksii ja mitä mistäkin
H&m: 14.95e
Pinkit shortsit: 24.95e Vihreät shortsit: 14.95e
Gina tricot: kappale 10e
Gina tricot kappale: 3.95e
wasasport: noin 60e
H&M: Kynsilakka 3.95e ja Kasvonaamio 1.95e Ja ripsiväri: citymarket 14.95e
Gina tricot: 14.95e
Vero Moda: Nahkatakki: 59.95e & huivi: 12.95e


Kiitän todella paljon jos jaksoit lukea ja katsoa kuvat tänne saakka! <3 Minun täytyy myöntää tähän loppuun, että olen jäänyt ihan täydestä koukkuun vanhoihin salkkareihin & uusi päivään no mähän oon kattonut uusi päivää kyllä always että joo o :D Ei mulla muuta tällä kertaa. Nauttikaa vielä kesälomasta♥!

2 kommenttia: