sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Vuosikatsastus 2014

Ajattelin tehdä nyt tän vuosi 2014, ennen kun tämä on jo myöhästä. Teen samalla tyyliin, kuin viime vuonnakin, eli kuvilla ja kerron jokaisesta kuukaudesta jotain. Kuvia oli todella vaikea karsia, koska kuvia on älyttömiä määriä koneella, osa kuvista mitkä laitan on toki kännykällä otettuja. Ensi vuonna ajattelin tehdä videona tän, mutta saa nyt nähdä. Pidemmittä puheitta, mennään viimee vuoteen!

Tammikuussa vietin jonkin verran aikaa Jasminin kanssa. Käytiin kävelyillä ja kuvailin samalla maisemia. Jasmin tuli yöksi meille ja meillä oli tosi hauskaa!♥ Veljen ja hänen kavereiden kanssa yökävelyä viiden aikaan aamuyöstä, singstaarin laulua plus nhl:än kera. Koulussa järjestettiin talentti tammikuun loppukuusta ja talentin kunniaksi leipätehtaalla oli opiskelijoiden bileet, sinne menin Millan, Einin, Veinin ja Jonin kanssa. Millan kanssa tuli vietettyä paljon aikaa tässä kuussa. Menin tosi monesti Millalle yöksi ja meillä oli niin kivaa aina yhdessä♥. Menin vielä Noran kanssa Millalle yöksi ja meillä oli ihan super hauska yö, afrikatähden kera. Koulusta mentiin keilaamaan, kuten kuvasta saattaakin nähdä.
Helmikuussa koitti hiiihtoloma ja lähdimme muutamaksi päiväksi alavieskaan lomailemaan. Vietin tässä kussa Veinin kanssa kahdestaan jonkin verran aikaa. Lähdin Millan kanssa seinäjoelle Robinin keikalle jonottamaan, jossa jäädyimme kuin lumiukot. Näin ensimmäisen kerran Krista Siegfridsin Vaasassa ja menin samana päivänä myös Raxiin kavereideni kanssa. Ystävänpäivän vietin ystävieni kanssa kaupungissa.
Maaliskuu oli aivan mahtava kuukausi. Ensinnäkin tutustuttiin Millan kanssa Toniin Veinin kautta. Lähdimme Millan kanssa Ristinummelle, kun pojat pyysivät meitä. Meillä oli ihan huippu hauska ilta neljistään, he tulivat vielä Millalle ja lähti kotia siinä neljän aikaan yöllä. Tilasin naamiaisbileisiin leopardi gigurumi asun. Pidettiin naamiaisbileet tässä seurassa Eini, Tiia, Milla, Severi, Toni ja Veini. Meillä oli aivan mahtava meininki ja iltaa kohden se vain parantui. Menin Suvin kanssa pihalle kuvailemaan, koska Suvi tarvitsi uuden profiilikuvan. Päätimme mennä Amarilloon syömään ja sen jälkeen keilaamaan Millan, Lassin ja Jasminin kanssa. Menin vielä Millalle yöksi ja eihän tullu valvottua kuin seitsemään aamuun.
Huhtikuussa oli JVG:n keikka täällä vaasassa sinne tuli mentyä. Sakustars tapahtuma järjestettiin koulussa, niin sen kunniaksi koulu järjesti opiskelijoille bileet. Päätettiin sinne mennä sitten tässä seurassa Veini, Toni ja Milla. Tuli käytyä tässä kuussa myös Millan kanssa Subways ja Jennin kanssa mäkkärissä :-P Pääsiäisen vietin veinin seurassa pääosin. Mulle ja Veinille tuli tässä kuussa kuukausi täyteen❤❤.
Toukokuusa tuli käytyä vapputorilla ja  munkkeja tuli myös leivottua. Menin Noran kanssa Millalle yöksi illemmalla sitten. Koulun päättäjäis päivänä menin Millan ja Veinin kanssa silveriaan syömään, voi että oli hyvää ruokaa♥. Illalla tuli käytyä Millan kanssa kaupungissa smoothiella. Hoviskalle menimme juhlimaan koulun päättäjäisiä Veinin, Tonin, Aten ja Millan seurassa, meillä oli aivan huippu hauskaa!
Kesäkuussa tuli shoppailtua jonkin verran kyllä. Juhhannuksen vietin Tonin ja Veinin kanssa huippu menolla. Seuraavana päivänä mentiin grillaamaan pilvilammelle makkaraa. Törnävansaarelle menin Millan ja Noran kanssa Robinin keikalle. Me kolmikko ollaan kyllä sellasia jonottajia! Päästiin ensimmäiseen riviin vippijen jälkeen. Arnoldsissa sai ilmaiset donitsit, niin haettiin Jennin kanssa sellaset :-P Ensimmäisen kerran elämässäni minäkin sain kesätöitä. ABB:llä olin semmoset kaksi viikkoa, tuli ainakin työkokemusta, vaikka ei siellä kovin hääviä ollut. Tutustuin siellä Pauliinaan ja sain uuden kaverin. Hietskuun mentiin Jasminin kanssa kuvailemaan ja tehtiin samalla sapi pani haaste, joka tuli myös kuvattua.
Heinäkkuussa tapahtui vaikka ja mitä. Kuljin Jennin ja Millan kanssa hiatasaaressa kesäisenä päivänä. Sain hoitoon ihanan nuppu puvun viikonlopuksi♥. Käytiin Millan kanssa heinäkuun loppukuusta hiatsaaressa uimassa. Tädin mökillä tuli käytyä kerran ja voi että kun mökillä on ihanan rauhallista, kun vertaa tätä kaupungin elämää. Suvin kanssa tuli vietettyä yhtenä kesäisenä päivänä leffailta, mukaan kuului myös mopoajelua keskellä yötä. Veinin kanssa vietin todella paljon aikaa, tuli tehtyä monesti rakkaan kanssa valkosuklaa mansikoita. Ensimmäiset festarit tuli vietettyä seinäjeolla (Solar Sound) Veinin ja Millan seurassa. Alavieskaan mentiin viättämään kesälomaa kummieni luo pariksi päiväksi. Amarriiloon mentiin syömään koko perhe ja ateriaksi otin chicken pocketin. Serkkuni rippijuhlia tuli juhlittua ja myös tuli käytyä kavereideni juhlissa.
Elokuu meni tosi nopeasti, eikä pahemmin mitään ehtinyt tapahtua. Näin ystäviäni, kuten Millaa ja Jasminia. Ennen kuin oli aika palata kouluun, nii taiteiden yöhön menin Veinin, Millan ja Noran kanssa. Nopsajalka oli ihan jees nähdä täällä vaasassa. Huvilakauden vietin Veinin kanssa. Siihen kuului Paljuilua, rakettien ampumista, juomista ja autolla ajelua ympäri Vaasaa. Laihialla tuli käytyä Veinin kanssa ravintolapäivänä ja kissanpentuja tuli nähtyä.
Syyskuussa tuli tehtyä koko perheelle kalakeitto. Menin Millan seurassa Satin Circuksen keikalle. Minulle ja Veinille tuli puolvuotta täyteen, niin juhlittiin sitä yhdessä. Tehtiin ruokaa yhdessä ja leivottiin, räpsittiin kuvia meistä ja oltiin yhdessä. Menin Millalle viikonloppuna yöksi ja voi että Rico oli niin pieni :3
Lokakuussa tuli juhlittua isoisäni synttäreitä Runsorissa. Lohimedalijonkia tuli tehtyä ruoaksi moneenki otteeseen. Tryffeleitä tuli leivottua eri muodoissa. Veinin 18-vuotis synttäreitä juhlittiin neljän hengen sakissa. Kaupungilla tuli vietettyä aikaa ystävieni kanssa. Keilailua kuului syyslomaan, kuten myös Millan ja Nean näkemistä.
Marraskuu oli sellainen kuukausi mitä olin odottanut todella, koska täysi-ikäisyys. Halloween juhlat tuli pidettyä ystävieni kanssa. Menin Millan kanssa elokuviin ja nähtiin samalla Salatut elämien nättelijöitä. Kävin Veinin kanssa syömässä & elokuvissa mun synttäreideni vuoksi. Juhlittiin mun synttäreitä Veinin, Tonin, Lassin ja Jasminin seurassa, se oli aivan huippu ilta! :D Koulukuvat saapui loppukuusta ja know how messuille mentiin koulusta.
Joulukussa piti kiirrettä koulussa, sillä en ollut palauttanut äidinkielen projekteja vielä opettajalle, onneksi ehdin saada työni valmiiksi. Ikävä tapaturma sattui koulussa sormelleni. Millan kanssa mentiin Mikaelin ja  Uniikin keikalle täällä vaasassa. Kiirettä piti joulahjojen ostamisessa, sekä paketoimisessa, mutta näinhän se aina menee näin joulun aikaan. Pipareita, joulutorttuja ja glögijuustokakkua tuli leivottua. Jouluaaton vietin tuttuun tapaan runsorissa isolla porukalla. Uusi vuosi meni juhliten Veinin seurassa.

  • Tämä vuosi oli mielestäni aivan mahtava! Toivon että 2015 vuosi on vielä parempi.
  • 2015 vuodelta odotan eniten One Directionin keikkaa ja polars sound festivaaleja, joka on jo helmikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti