torstai 12. helmikuuta 2015

Kuulumiset

Mitä tässä helmikuussa on nyt ehtinyt tapahtua?
tässä kahden viikon aikana on ehtinyt tulla näitä kuulumisia jonkin verran, joten ajattelin niistä kertoa tässä postauksessa.
viime viikon keskiviikkona tuli shoppailtua vaatteita, lähdin etsimään farkkuja ja oikeat löysin sitten Bik Bokista hyvällä hinnalla. Ostin sellaset vaaleat korkevyötäröiset farkut. Ei ole aiemmin sellaisia tullut ostettua, mutta tällä kertaa päädyin sellasiin. Mulla on tulossa tässä ensi viikon aikana ostos video, mä teen sen kun olen paremmassa kunnossa, sillä nyt olen kipeänä!
Torstaina tuli tehtyä runebergintorttuja ja mielestäni ne oli kyllä hyviä. Mä kuvasin siitä videon ja tarkoituksena mun piti editoita se ja julkaista se youtubeen, mutta kun rupesin katsomaan kuvaus materiaalia, niin kamerani ei ollut ihan kaikkia kohtauksia kuvannu. harmittaa, kun olisin sen halunnut tehdä, mutta ei tällä voi enään mitään.
 Perjantaina heti töiden jälkeen kohti kaupunkia tapaamaan Susannaa ja Hennaa. Siitä on niin aikaa, kun oon heitä nähnyt vapaa-ajalla, niin oli tosi kiva nähdä♥ Hennaa toki nään joka päivä koulussa, kun ollaan samalla luokalla. Päädettiin mennä syömään Tom Yum Thai ravintolaan. Itse en ole ollut  tuolla aiemmin syömässä, mutta täytyy sanoa että aivan mahtavaa ruokaa, joten suosittelen ja asiakaspalvelu oli hyvä! Saatiin jopa vielä kulhollinen karkkia. Lauantaina tehtiin Veinin kanssa ruaoksi lohta ja pastaa, oli muuten hyvää.
Koulussa ollan tehty tällä viikolla tosi hyviä jälkiruokia, kuten maanantaina suklaamuffinsseja ja tiistaina jäätelökakkua. Nyt olen oppinut fysiikan tunneilla laskemaan ne laskut, kun olen opetellut ne :) Alkuviikosta mulle tuli yskä, mutta  keskiviikkona se vaan pahentui, sillä mulle iski aamusta kauhea flunssa. Töissä ollessa tuntui että on lämpöä, mutta olin loppuunasti kumminki töissä. Illalla mittasin ja 37.8 mulla sitten oli. Mä nyt lepään tän ja huomisen päivän. Napsin eucalyptuksia ja strepseilsejä, että ääntä lähtee + välillä juon finrexsiä, vaikka se ei ole mitään hyvää. Tätä postausta kirjottelen täällä epätoivosena, mutta pakko tää oli tehdä.

2 kommenttia:

  1. IHANA POSTAUS <3 JA TOI RUOKAA NAMM <3 JA IHANA SINÄ <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos❤ ruoka oli aivan mahtavaa täytyy sanoa :-)

    VastaaPoista