maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kevään kuulumisia

Heips kaikki! On oikein ihanaa, kun viime viikko oli oikein lämmin ja aurinko vain paistoi. Tosi mukava, kun kevät on saapunut, mutta nyt täksi viikoksi on luvassa kylmiä ilmoja ja sään mukaan myös lumisadetta on luvattu, mutta kyllä tämä takatalvi menee pian ohitte.
Työharjoittelu loppui ja olen oikein tyytyväinen siitä! Tätä viimeistä jaksoa on ehtinyt olla jo viikko. Koulun penkillä vaan istutaan, koska teoria-aineista on vain kyse. Vähän vaihtelua tähän opiskeluun ja itse tykkään tämän viimeisen jakson mennä näillä merkein. Tämän jakson aion tsempata kunnolla loppuun asti! Fysiikan numeroa meen parantamaan tällä viikolla uusintatenttiin. Mun pitäis tällä viikolla värjätä hiukset, koska hiukset ovat ruvenneet kovaa vauhtia haalenemaan ja juurikasvu vaan kasvaa entisestään.
Alkuviikko meni Jennin kanssa hengailen kivihaan abc:llä ja suklaata syöden. Katsoin veinin kanssa tossa yksi ilta netflixsistä leffan ja samlla tehtiin siihen hedelmiä muun muuassa kiiviä, viinirypäleitä, appelsiinia ja omenaa. Perjantaina muuten tuli siinä 12 aikaan aamupäivästä auringonpimeys, oli muuten siisti. Näittekö te sen :)? Ei mulla muuta kerrotavaa ole, joten nähdään ensi postauksessa♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti