sunnuntai 6. lokakuuta 2013

What the fox say?


Mun blogi on kuollut ja tulin kertomaan että olen elossa. Nyt minun täytyy tehdä teille pitkä postaus, koska olen velkaa sen teille. mennään nyt asiaan. Koulussa toinen jakso on alkanut ja se on ollut jo 2 viikkoa, olen tän jakson aikana maanantaina ja tiistaina tarjoilemassa Silveriassa. 30.10. Olin Millan kanssa Kahvilassa vastaanottovirkailijana, aluksi sitä kassakonetta oli vaikee käyttää kun ei tiennyt miten se toimi, mutta ei se loppujen lopuksi vaikeaa ollut. Sitten kun tuli kauhee ruuhka-aika ja tuli englantilaisia asiakkaita, niin tuli vähä paineita Millan kanssa, koska ei olla hyviä englannin puhumisessa. Kyllä me selvittiin siitä kumminki! :-) Onneksi ei tarvinnut tälle jaksolle hankkia kuin yksi uusi kirja ja se oli matikka. Koulukuva oli 1.10. ja otin kaverikuvan Millan ja Einin kanssa. Bussikortti tuli hankittua viime viikolla, ja rupeen kyllä kohta kulkemaan linkkarilla, koska pihalla on niin kylmä ja skootterilla on niin kylmä ajaa!!
Kuvia seuraavaksi:


                                 Shoppailua?

BIKBOK: 29.95e ( Huppari ei ole noin tumma, se on paljon vaaleampi)!
Puuteri Prisma: 8e, Sudin The Body Shop: 17.40e
Cubus: 59.90e

                                             Kissanhoitoa?

  Isovanhempani lähtivät viikoksi lomalle, niin jouduin mennä hoitamaan heidän Elmeri kissaa. Kyllä mun vanhemmat myös kävivät sitä hoitamassa! Mahtavaa oli se kun saatiin heidän Big Brother 24/7 kortti viikoksi ja sitä sai sitten mukavasti kattoo viikon! :-P
                                                                                               Elmeri ♥ 

                                        yökyläilyä?

Menin Millalle yöksi 21.9. Myös sinne tuli mun lisäksi toinen Nora ja ihan aluksi kävimme hakemassa karkkit ja limsat, koska menimme katsomaan elokuviin One Directionia, voi että se oli hyvä leffa♥ suosittelen jos joku tykkää 1D:stä! Elokuvan jälkeen meidät haettiin pois ja suunta kohti Millan luo. Illalla teimme tortilloja, niin kävimme ostamassa ABC:ltä värkit ja samalla haimme sitten makuunista elokuvan. Millan luona sitten söimme tortilloja, katsoimme elokuvaa, nauroimme, juttellimme, pidimme hauskaa, menimme yökävelylle 01.00 ja siellä lähinnä vaan hengailtiin ja otettiin muutamat kuvat meistä ja olimme siellä tunnin, menimme takasin sisälle siinä 02.00. Yöllä sekoilimme ja olimme omeglessa, nukkumaan päästiin siinä puoli 6 aikoihin. Meidän piti herätä jo 11, koska Noran piti mennä cheerleadingn treeneihin, hyvät yöunet siinä sitten tuli. Haettiin meille ruoaksi pizzat. Kotiin sitten menin siinä kuuden aikoihin. Mukava viikonloppu oli :) Nauttikaa seuraavaksi kuvista (Kuvien laatu on mitä on, koska kuvat on otettu pokkarilla ja kännykällä)

                                      

♥ 

Uusi viikko alkaa jälleen huomenna, mukavaaa sunnuntaita jokaiselle, nähdään! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti