keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vappu, Dresslink ja kuulumiset

Täällä blogin puolella on ollut sellaiset kolme viikkoa hiljaista. On ollut nyt opiskelun parissa kaikkea tehtävänä ja muutenkin kokeisiin lukemista enemmän, kuin koskaan sillä tämä viimeinen jakso on ollut vain pelkkiä teoriaineita. Nyt tämä koerumpa on lopullisesti ohitte ja tänään alkoi kesäloma! Olen niin iloinen! Tästä viikosta eteenpäin alkaisi kaksi rästi viikkoa, johon saa mennä jos on suorittamattomia kokeita tai vain haluaa mennä korottamaan numeroita. Kevätjuhla on 28.5.2015 saas nähä meenkö sinne. Ei mulla nytten muuta sanottavaa ole opiskelusta.
Tässä on kaksi videota tullut kuvattua nimittäin " Dresslink & huhtikuun shoppailua" "Vappu"
Tänne mä en ole videoita ehtinyt julkaista, koska postaukseen ei ole ollut pahemmin aikaa. Käykää ihmeessä katsomassa, jos yhtää kiinostaa ja tilaamassa. Mulla on nyt täs ainakin 3 video ehdotusta mitkä pitäisi kuvata tässä, nyt mulla on aikaa kuvailla sillä mulla alkoi juuri loma!  PS. Video ehdotuksia saa laittaa tulemaan? :)
 Mulla tuli tossa huhtikuussa lisää kuvia, kun tein tilauksen ifolorille, pitäis enään vain saada laitettua kuvat seinällä järkevään järjestykseen. Dresslinkiltä sain paketin jo aikoja sitten, mutta nytten saatte nähdä mitä sieltä tilasin. Tilasin vain muutamii tuotteita, kun en tulleja mielellään halua maksaa. Mulle tuli tossa noin viikko sitten ebaysta mekko ja voi että se oli ihana. Pelkäsin että se ei olisi ollut hyvä, kun vähä pelottaa aina jos tilaa ulkomailta. Se selviää teille kesällä millainen tämä kyseinen mekko on. Alavieskassa tuli käytyä tuossa huhtikuun loppukuusta. Poikettiin kärkkäisen kautta, sieltä tarttui mukaan laukku, Robin Stadium Deluxe 16 levy ja Tähtiin kirjoitettu virhe. Alavieskassa monet oli ahkeria heittemään frispiigolffia, mutta itse en siitä välitä ja käytiin katsomassa minun pikkuserkun lentopallo ottelua.
Viime viikon maanantaina oli melkeenpä kuuma sää. Me mentiin istumaan Jennin kanssa lasiterassille ja napsimaan viinirypäleitä. Vapuna leivoin "Spinny pullia" (Amerikkalaiset kierrepullat) oli muuten hyviä♥ Vapputorilla tuli käytyä Millan kanssa ja lakuja tuli ostettua kojusta. Veini tuli sitten illemmalla meille ja syötiin minun tekemiä kierrepullia, sekä juotiin simaa. Mulle saapui tuossa perjantaina koneen kaksi osaa mitkä tilattiin tuolta Turusta, sillä tää minun koneeni on niin lähelle että tämä ei menee lopullisesti rikki, mutta onneksi tää kone on kohta taas ennallaan, kun Veini saa osat vaihdettua mun koneeseen. Blogin ulkoasua mun pitää kyllä vaihtaa tässä lähiaikoina, sillä nyt ei ehkä enään ole kummin kaan joulu :D  Ei mulla nyt muuta sanottavaa ole, joten moikka♥

2 kommenttia: