perjantai 5. syyskuuta 2014

Elokuun kuulumisia

Tässä tulee teille elokuun viimeiset kuulumiset. Olen todella pahoillani, kun täällä blogin puolella on ollut todella hiljaista, mutta mua kannattaa seurata ask.fm ja instassa, sillä niissä olen aktiivisempi. pidemmittä puheitta mennään asiaan.

Laihia: 16.7
Lähdin Veinin kanssa laihialle lauantaina, koska siellä oli seuraavana päivänä Veinin veljen synttärit. Laihialla touhuttiin jonkin aikaan neljän pienen lapsen kanssa, illemmalla paistettiin makkaraa ja katseltiin elokuvia. Sunnuntaina lähdettiin sitten kotia ja kävästiin ravintolapäivän kautta.
 

29.7: Yökyläilyä

Menin Millan luo yöksi Noran kanssa pitkästi aikaan. Nora tuli kyllä vähä myöhemmin Millalle. Meillä kolmella on aina niin kivaa, meillä ei voi olla koskaan tylsää♥ Naurettiin paljon, kävimme yöllä pienellä lenkillä koiran kanssa, sekoilttin, herkuteltiin ja juteltiin kaikista asioista yöhön asti♥


30.7: huvilakausi

Huvilakauden päättäjäiset vietin Veinin kanssa, mutta oltiin aika paljon sillon juhlimassa kumminkin sukulaisten luona saarioisten päättäjäisiä. Söimme hyvää ruokaa, juotiin, saunotiin/paljuiltiin, ammuttiin raketteja ja mentiin Veinin kavereiden kyytiin kaksi kertaa, sillä ajeltiin ympäri vaasaa. Minulla oli todella mukava huvilakausi, toivottavasti teilläkin oli♥!

koulu maailma ja vapaa-aika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti