perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuosikatsastus 2013

Itse en tehnyt tätä vuosikatsastusta viime vuonna, mutta nytten ajattelin tehdä sen. Tämä meni nytte 2014 puolelle, mutta toivottvasti se ei nytte haittaa. Tämä on minun ensimmäinen kerta ku teen tämän ja muistellaan nytten menneitä.
Tammikuussa saatiin välitodistukset loppukuusta. Todistuksella haettiin sitten jatko-opintoihin. Tuolloin oli lunta ja talvinen tunnelma.

 Tällöin oli koulussa ystävänpäivä ja silloin keräiltiin toisilta nimiä omaan sydämmeen. Hiihtoloma koitti tällöin ja olin laskettelemassa perheeni kanssa. Valinta opiskelun suhteen minulla oli kaksi vaihtoehtoa ja ne olivat lähihoitaja tai ravintola-ala, en osannut sillon vielä päättää kumman valitsen.
 Selailin blogiani ja blogissa ei ole tässä kuussa tapahtut oikeen mitään ihmeempiä. Kysymyspotaus oli blogissani tähän aikaan vuodesta ja pääsiäisloma oli tässä kuussa♥

Tähän aikaan koulussa oli koerumpa päällä. Valtakunnalliset kokeet oli myös tähän aikaan vuodesta. Kevät oli tulossa ja lumet sulivat pois.
 Tämä kuukausi oli minun milestäni kokokohta, koska löytyy paljon ihania muistoja♥! Kävelin viimeisen kerran Pilotin ovesta pois. Vallanvaihto koitti. Teimme viimeisen luokkaretken Helsinkiin ysiluokkalaisten kanssa, muistoja löytyy tosta reissusta kyllä. Koulu loppui ja saatiin peruskoulun päättötodistukset. Kevätjuhla oli ikimuistoinen, haikeissa tunnelmissa lähdettiin pois, mutta kuitenkin hellä juhla oli♥  
 Perus koulu oli ohi ja kesäloma alkoi♥ Lassin valmitujaisjuhlat, juhlien jälkeen olin ihan poikki. Juhannuksen vietin tädin mökillä serkkujeni kanssa, Särkänniemessä tuli käytyä Jutan, Jasminin, Lassin ja Christianin kanssa. Uusi Päivä kirjaan jäin koukkuun ja olisin voinut lukea sen vaikka kuinka monta kertaa.
Menin vielä kerran tädin mökille viättämään aikaa. Mummani synttärit olivat ja hän täytti 65 vuotta. Ne juhlat olivat todella hauskat ja meininkiä oli! Shoppailin tällöin jonkin verran kesäisiä vaatteita.
 Kesäloma loppui, koulu alkoi, Uusi koulu, uudet ihmiset ja uusi ympäristö. Uudesta koulusta sain uusia ystäviä aika paljon. Tällöin vietin ensimmäistä kertaa vapaa-ajalla uusien ystävieni kanssa♥
Blogissa ei ollut kuin vain 2 vaivaista postausta, silloin ei ole tapahtut oikeen mitään ihmeempää. Koulusta oli syyskuun aika alkukuusta viestikarnevaalit. Suvin synttäreitä vietettiin, hän täytti 14v.♥ 
 Kävin perheeni kanssa syömässä Pancho Villassa ensimmäistä kertaa ja sen jälkeen menimme myös hohtokeilaamaan. Tällöin Kävin elokuvissa Millan ja Noran kanssa kattomassa One Direction 
-This is us. Yökyläilyä Millalla ja tapasin aivan mahtavan ihmisen Noran ja sain hänestä uuden ystävän♥
 Täytin 17-vuotta, olin ihan ihmeissäni kun ajattelin että on enään vuosi täysi-ikäisyyteen. Halloween juhlat Millan kanssa vietettiin. Lähdin Jasminin kanssa Tampereelle, se reissu on täynnä muistoja ja ihania hetkiä♥ Tämä kyseinen kuva on otettu Tammerkoskella. 
 Aloitin ensimmäistä kertaa joulukalenteria blogin puolelle, se yhessä vaiheessa vähän lopahti, mutta sen jälkeen sain sen pidettyä jälleen kasassa. Olin todella tyytyväinen joululahjoihini. Vietin aivan mahtvan joulun sukulaisteni kanssa♥!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti